Kökschef till Strandgården

Anställningsform:

50-60% tillsvidare. Tillträde fr.o.m. 1 januari 2019.

Lön:

Fast månadslön

Anställningsvillkor:

Tjänsten är årsarbetstid, vilket betyder att schema läggs utifrån bokningsläget, i stora drag innebär detta månaderna mars till oktober med heltid månaderna maj - augusti. Semesteruttag månaderna november till februari. Intensivt helgjobb för- och -eftersäsong.

Kollektivavtal: HRF

Strandgården

En plats för alla Strandgården är en säsongsöppen gård som på högsäsong driver program- och lägerverksamhet, camping, vandrarhem, restaurang, café, kiosk, bageri, samt konferens. Under sommaren håller restaurangen öppet dagligen 8-22 och erbjuder frukostbuffé dagens lunch (husmanskost), enklare kvällsmeny och pizza. Vår och höst är kökets uppgift att förse våra gruppbokningar med lunch & middag. Vi är en kristen gård som drivs av Stiftelsen Fritidsgårdar i samverkan med Equmenia och Equmeniakyrkans församlingar. Strandgården finns för att sprida det kristna budskapet och då i första hand till barn & unga. Gården ska bidra till personliga upplevelser, rekreation och gemenskap.

Om tjänsten

Som kökschef ansvarar du för kök och vår restaurang-, café-, kiosk- och bageri- verksamhet. Det innebär ansvar över såväl personal, arbetsmiljö & organisation som hygien & inköp. Du kommer att arbeta i team med platschefen på gården och tillsammans har ni ansvar för budget och budgetuppföljning. Ert täta samarbete ger dig möjlighet att också finnas med i utvecklingsarbetet. Då gården har få helårsanställda blir du en viktig pusselbit i verksamheten och kan också komma att vid vissa tillfällen behöva fungera som gårdsvärd, hjälpa till med städning, tvätt och annat som kan behövas under lågsäsongen.

Om dig

Vi söker en kökschef med tydliga ledaregenskaper & känsla för service samt förståelse för vikten av att ständigt utvärdera, förbättra och utveckla. Vi önskar att vår restaurang- och caféverksamhet ska drivas på ett effektivt, glädjefullt, kvalitativt och ekonomiskt sätt. Ditt intresse för mat är A & O och du ser det som en utmaning att presentera och servera den till våra gäster på bästa sätt. Du ska på ett tydligt sätt visa att du delar gårdens värderingar gentemot gäster, men också när du motiverar, inspirerar och leder din personal. Som chef tar du fram det bästa hos personalen, såväl volontärer som unga säsongsjobbare.

Krav

  • Gymnasial utbildning eller likvärdigt inom restaurang
  • Minst 3 års erfarenhet av arbete i storkök
  • Erfarenhet av personalledning eller liknande
  • Insikt om det intensiva arbetet under säsong

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete i likvärdig verksamhet
  • Erfarenhet av arbete med budget & inköp
  • Erfarenhet av att ta fram och genomföra menyer för dagens lunch.

Ansökan:

Skicka ett mail till platschef@strandgarden.org. 
Bifoga CV, personligt brev och minst två referenser.
Sista ansökan 30/9, urval sker löpande och tjänsten tillsätts snarast.

Kontakt:

Platschef, Jeanette Sundbaum: 070-883 18 00
Personalansvarig i styrelsen, Hilma Wendefors: 073-84 88 584
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet- så tveka inte!

Välkommen med din ansökan!

 
© Strandgården