VANDRARHEMSBOENDE

Rum för vila

Bo på vandrarhem vid havet. Vakna upp till saltstänkta vindar och havsbrus. Promenera det korta stycket till havet för ett morgondopp innan morgonkaffet. Du har restaurang, café och servicehus några få meter bort. Under dagen kan du bada, spela strandvolleyboll eller hyra surfbräda. Koppla av med en god glass i glassbaren och häng på verandan. Hyr cykel och ge dig ut på utflykter i omgivningarna. Besök museer, golfbanor, gårdsbutiker och museer i närområdet eller vandra i Haverdals naturreservat.


Rummen

På Strandgården finns det 2-8 bädds rum i tre olika byggnader. Sjöstjärnan, Maneten och Blåmusslan som ligger alldeles på strandkanten. Du hittar byggnaderna på kartan nedan. På rummen finns handfat. Toalett och dusch finns i samma byggnad. Frukost, lunch och middag kan du köpa i restaurangen eller laga själv i det intilliggande köket. Det finns också take away från restaurangen. I servicehuset några meter bort finns tvättstuga som kan bokas i receptionen.

Vill du ta husdjuret med dig så finns det 3 rum där djur är tillåtna.  

Av hänsyn till och omsorg om barn och unga, till personer som har eller har haft problem med alkohol är Strandgården en alkohol- och tobaksfri miljö. Detta inkluderar också andra droger.

Här är prislistan:

Prislista 

Här kan du se byggnaderna:

Karta över gården

 
 
 
 
© Strandgården