SÄSONGSPLATSER

Bo vid havet. Känn friheten i att leva ett enklare liv men ändå ha allt ordnat i och nära din husvagn. Vakna upp till saltstänkta vindar och havsbrus. Promenera det korta stycket till havet för ett morgondopp innan morgonkaffet. Känn dig lat och ät frukost i restaurangen eller koka ditt eget kaffe och njut från din egen campingstol. Under dagen kan du bada, spela strandvolleyboll, hyra cykel och ge dig ut på utflykter i omgivningarna. Besök museer, golfbanor, gårdsbutiker och museer i närområdet och vandra i Haverdals naturreservat eller känn friheten i naturen och koppla av med en god glass i glassbaren och häng på verandan.

Campingtider

Strandgårdens camping är en delårsöppen camping. Vi har öppet från 1 april till 30 september och erbjuder fantastiska campingmöjligheter nära havet. En del av platserna erbjuds som säsongscamping under hela säsongen eller under för- och eftersäsong. Tiderna nedan kan variera från år till år.

• Hyr du säsongsplats hela säsongen så sträcker den sig från första helgen i april till sista helgen i september

• Försäsongen sträcker sig från första helgen i april till helgen före midsommar

• Eftersäsongen sträcker sig från näst sista veckan i augusti till sista helgen i september

Service

Du bor i stort sett på stranden med utsikt över Haverdalsbukten. På gården finns restaurang, café och glassförsäljning som öppnar strax före midsommar till i mitten av augusti. I samband med läger och andra större bokningar under för- och eftersäsong är restaurangen ofta också öppen. Du har tillgång till gårdens servicehus med kök och matplatser. I servicehuset finns också toaletter, dusch, utslag för gråvatten och tvättstuga. Du har tillgång till el. El fröbrukningen avläses när du lämnar tomten och verklig förbrukning faktureras efter säsongen.

Boknings- & betalningsvillkor

Se länk nedan för villkor. 

VILLLKOR FÖR SÄSONGSCAMPING

© Strandgården