HAVSNÄRA CAMPING

 

  • Strandgården tar emot bokningar för boende på gården tom den 26 september. Vi har stängt ned webb-bokningen för säsongen. Vänligen ring 035- 531 80 om du vill boka. Om du tidigare bokat boende efter den 26 september, så gäller din bokning fortfarande. 

  • Incheckning from onsd. 8/9  mellan kl. 17:00 - 19:00. Incheckning stängd på måndagar. 


Ett stenkast från havet 

Vår familjecamping ligger ett stenkast från havet. Här finns platser för husvagnar och husbilar. Under våra läger- och programveckor finns det även möjlighet att tälta.  

Campingkarta >

Husvagn

Campingen på Strandgården har 30 platser med el för uppställning av husvagnarl. Du som bor på husvagnsplats har tillgång toalett, dusch och kök i servicebyggnaden.

Ställplats för husbil

På Strandgården finns det 8 ställplatser med el för husbil med tillgång till toalett, dusch och kök i servicebyggnaden. 

Tält

Under läger- och programveckor finns det möjlighet att tälta på Strandgården. Du som bor i tält har tillgång till toalett, dusch och kök i servicebyggnaden. Det finns även ett par tältplatser med el. 

Servicebyggnad

I servicehusets har vi ett rymligt kök där flera kan laga mat samtidigt. Här finns tillgång till ett flertal spisar, diskutrymmen, kyl, frys och microvågsugn. Det finns ca 25 sittplatser i anslutning till köket med utsikt mot havet och några sittplatser på balkongen. Servicebyggnaden har hygienutrymmen med toalett och dusch. Latrin- och gråvattentömning kan göras i anslutning till servicebyggnaden.

Tvättstuga

För dig som önskar tvätta finns tvättstuga i servicebyggnaden. Tvättstugan bokas i receptionen 4 timmar per tillfälle. 

Här kan du boka:

via on-line

Här är prislistan:

Prislista 

Här kan du se var platserna är belägna: 

Karta över gården

 

 
© Strandgården