LÄGER

Välkommen till läger på Strandgården

Lämna de vanliga lokalerna, kyrkan eller träningsplanen. Boka läger på Strandgården. Här kan ni träna, studera, musicera, vara tillsammans och ha kul oavsett om ni är en idrottsförening, kyrka, scouter eller arrangerar ledarutbildning, konfirmationsläger, tonårsläger eller något annat. 

Vi erbjuder en härlig miljö vid Haverdalsbukten. Ni bor två minuter från stranden med sol, bad och olika möjligheter till vattensport. Vi erbjuder camping och övernattning i vandrarhemsrum. 

Våren och hösten på Strandgården är underbart vacker. Planera seniorläger, dagledigläger eller pensionärsdagar i en rofylld miljö. Umgås, samtala, ha trevligt och ät gott tillsammans. Vandra i er egen takt i naturreservatet och upplev naturen vid Haverdalsbukten.

  • Vi anpassar lägermenyn efter deltagarnas behov
  • Vi kan tipsa om olika aktiviteter på gården och i närområdet 

Om du planerar läger eller annat större arrangemang klickar du på länken nedan och fyller i bokningsförfrågan. När du fyllt i förfrågan kan du se priset per deltagare. Var noga med att läsa Boknings- & Betalningsvillkor innan du klickar på SKICKA. Din förfrågan har nu skickats till gårdens bokning och du kommer att får en bokningsbekräftelse. Har du frågor är du välkommen att kontakta gården via mail eller telefon.

Bokningar av arrangemang som organiseras av Equmenia Region Öst samt huvudmännens församlingar och föreningar i Region Öst är subventionerade.

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN FÖR LÄGER OCH STÖRRE ARRANGEMANG

BOKNINGS- & BETALNINGSVILLKOR

 

© Strandgården