STRANDGÅRDSKYRKAN

Strandgårdskyrkan har under 50 år varit en plats för möten med Gud. Här har människor fått upptäcka Gud, kanske för första gången, fått en fördjupad Gudstro och gjort andliga erfarenheter.

I kyrkan möts vi för att fira gudstjänst eller andakt tillsammans. Du kan också komma hit för en stund av lugn och ro och vara ensam inför Gud. Vi hoppas att du inte bara får avkoppling och finner återhämtning för kroppen utan också att själen får ro och vila på Strandgården.
Utöver ett vackert kyrkorum som används vid gudstjänster, andakter och konserter används kyrkan till konferenser tillsammans med ytterligare två rymliga lokaler i samma byggnad.


Sommarpastor 2024

Sommarpastor, Strandgården 2024

Välkommen Noa

I år hälsar vi Noa Bolmenäs välkommen till Strandgården: Han kommer att jobba som sommarpastor under sommaren 2024.
Noa studerar en pastorsutbildning i USA på en skola som heter Princetons Teologiska Seminarium. Innan detta läste han teologi på North Parks Universitet i Chicago, USA, som har kopplingar till Equmeniakyrkan. Noa har en bred erfarenhet från kyrklig verksamhet som volontär i Missionskyrkan/Equmeniakyrkan Tibro, där han varit engagerad i barn och ungdomsarbetet, men också i andra av församlingens verksamheter. Han har också en bred erfarenhet från jobb med allt från förskola till äldreomsorgen, till människor med särskilda behov och flyktingar.

Det har gett honom perspektiv på livet och på hur olika människor upplever sin tro på olika sätt, något som vi tror är en bra och viktig erfarenhet inför uppdraget som sommarpastor på Strandgården.
För dig som kommer till Strandgården denna sommar kommer ni möta Noa i flera uppdrag, men framförallt i samband med gudstjänster, andakter och samlingar för barn och unga i olika former.

Prata tro och liv

Så när du kommer till Strandgården i sommar, passa på och säga hej till honom, ta en kopp kaffe med honom och prata tro och liv med honom.
Sist men inte minst vill vi hälsa Noa välkommen till Strandgården som sommarpastor denna sommar.

 


 

Strandgården andakter och gudstjänster >


   
     
Kalender program  
 

G 
© Strandgården