RESTAURANG STRANDGÅRDEN

Öppettider

Höstsäsong se aktuella öppettider >

Vi tackar för sommarens gäster och önskar alla hjärtligt välkomna tillbaka 2024.

 


Strandgårdens restaurang serverar under sommartid frukost, lunch och middag. Du kan njuta av den goda maten i restaurangen med utsikt över havet från alla bord. Under varma sköna dagar och kvällar finns det gott om plats på verandan med underbar havsutsikt över Haverdalsbukten och njuta av de vackra solnedgångarna. Kalla dagar kan du värma dig i restaurangen och samtidigt se ut över vind, hav och vågor. Restaurangen erbjuder en innovativ och härlig meny med allt från svensk husmanskost till ett internationellt kök med härliga råvaror.


Restaurangen serverar:

Frukost

Starta dagen med en härlig frukostbuffé. På frukostbuffén hittar du bland annat: Kaffe, te, juice, fil, yoghurt, müsli, corn flakes, bröd, sylt och annat pålägg.

Pris vuxen: 125 kr (förbokad frukost 115 kr).  
Pris barn under 13 år: 60kr (förbokad frukost 50 kr).

Lunch

Till lunch serveras "Dagens rätt" med varmrätt och sallad, bageriets brödkorg och dagens söta. Vi erbjuder även lunch som Takeaway. Vi behov av särskild kost erbjuder köket olika individuella lösningar. Vi tillagar maten på fina råvaror med hänsyn till hållbar utveckling och matsvinn. Matsedeln kan ändras på grund av oförutsedda skäl. 

Fråga gärna efter veckans vegetariska rätt.

Pris vuxen: 135 kr (förbokad lunch 125 kr)

Pris barn under 13 år: 50 kr (förbokas lunch 50 kr)

Pris Take Away: 125 kr

Mackor, pizza & mer

Kvällsmeny onsdag - söndag

MENY 2023

 


Vill du bjuda till fest på Strandgården?

Under vår- och höstsäsong hjälper vi dig gärna med festen när du bjuder in till födelsedagsfest, barnkalas, bröllop, släktträff eller något annat som är värt att fira. Vi anordnar även minnesstunder. Strandgården köksteam ger förslag på meny och upplägg för både den lilla festen och den stora. Allt ifrån fika till finare trerätters meny.


Catering

Strandgårdens köksteam lagar utifrån dina önskemål till både den lilla och stora festen. Under högsäsong har vi begränsade möjligheter. Välkommen med din förfrågan!

För förfrågan: Kontakta oss

 
© Strandgården