FÖRESTÅNDARE

Strandgården är en mötesplats för alla åldrar belägen på stranden i Villshärad, norr om Halmstad. Gården drivs i kristen regi av Stiftelsen Fritidsgårdar vars huvudmän är Equmeniakyrkans församlingar och Equmeniaföreningar i region öst. Verksamhetens mål är att erbjuda varje besökare en personlig upplevelse av det kristna budskapet, gemenskap och rekreation. På gården finns campingplatser, rum med vandrarhemsstandard, restaurang, café och bageri. Strandgården erbjuder en alkohol- och drogfri miljö.Den huvudsakliga verksamheten äger rum mellan mars och oktober med konferenser, kurser, läger, gudstjänster och ett varierat program under högsommarveckorna. Övrig tid på året planeras nästa verksamhetsår. Vill du vara med och utveckla verksamheten? Stiftelsen Fritidsgårdar söker nu verksamhetsansvarig till Strandgården.

Arbetsuppgifter

Som föreståndare på Strandgården har du ett helhetsansvar för verksamheten. Detta omfattar ekonomi, personal, fastigheter, programverksamhet, restaurang, café och bageri. Som stöd i arbetet finns en personal i restaurang- och caféverksamheten samt sommaranställda och volontärer. I din roll ansvarar du för planering, drift, uppföljning och utveckling av verksamheten. Du tillser att den håller hög kvalitet, är servicemedveten och erbjuder en god arbetsmiljö. Du tillser att verksamheten följer gällande lagstiftning och att erforderliga tillstånd finns. Du rapporterar direkt till styrelsen.

Kvalifikationer

Som föreståndare representerar du Strandgården och delar dess värderingar. Du arbetar ofta i ett högt tempo och förstår att verksamhetens förutsättningar kan förändras snabbt. För att trivas i uppdraget är du tydlig när du styr och leder och uppskattar att bli utmanad och är kreativ som person. Du arbetar målinriktat och vet hur intäkter och utgifter påverkar verksamhetens resultat. Du klarar av att planera på lång och kort sikt. Du har förmåga att lyfta blicken och se vad som behöver utvecklas för att bedriva verksamhet under och efter pågående pandemi. Du har förtroende för styrelse och personal för att nå resultat. 

Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av liknande uppdrag. Tidigare chefserfarenhet samt erfarenhet av personalledning och ekonomiansvar är ett krav. Kunskap om och erfarenhet från idéburen verksamhet, konferens-, hotell- och kursverksamhet är meriterande. Det underlättar om du har ett stort nätverk som kan bidra positivt till verksamheten. God svenska i tal och skrift är ett måste för att hantera kommunikation och rapportering. Du behöver också kunna kommunicera på engelska och vara van vid att arbeta i olika IT-program.  Dina personliga egenskaper och kunskaper kommer vara avgörande.

Tillträde:

Februari 2022 eller efter överenskommelse

Lön:

Månadslön

Anställningens omfattning: 

Heltid. Tills vidare. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.  

Giltigt B-körkort krävs

Arbetstid:

Oreglerad arbetstid

Övrigt:

Vi har avtal med VISITA och Hotell- och restaurangfacket, HRF. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Kristina Fransson (endast efter kl. 17:00), 070-611 47 43 eller Marie Lackenbauer, 072-589 82 89. 

Märk din ansökan med "Föreståndare" och e-posta CV, personligt brev och referenser till ansokanstrandgarden@gmail.com senast den 20 september. Vi handlägger ansökningarna löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


SOMMARJOBBA 2022?

Vi söker dig som är serviceinriktad och flexibel för arbete på Strandgården. Arbetet består av kundbemötande i reception, försäljning i café, kiosk och restaurang samt arbete inom kök, bageri och städ. Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare eller är villig att lära dig arbetet. All personal förväntas dela och respektera gårdens kristna värdegrund. 

Skriv en kort beskrivning av dig själv, tidigare arbetslivserfarenhet och om du känner till gården. Lägg gärna till om du har erfarenhet av t.ex ljudteknik, musicerande, matlagning i storkök och om du har körkort. Vi vill också veta om du behöver boende på gården under dina arbetsveckor. Vi prioriterar den som är beredd att jobba hela sommarperioden (ungefär 25 Juni - 20 Augusti). 

Vi har avtal med VISITA och Hotell- och restaurangfacket, HRF.

Märk din ansökan "Sommarjobb 2022" och e-posta den till platschef@strandgarden.org. Rekrytering sker löpande. Vi återkommer till dig framöver.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

 
© Strandgården