SOMMARJOBBA PÅ STRANDGÅRDEN 2023

Vi söker dig som har fyllt 18 år, är serviceinriktad och flexibel för arbete på Strandgården. Arbetet består av kundbemötande i reception, försäljning i café, kiosk och restaurang samt arbete inom kök, bageri och städ. Vi söker dig som går restaurang, storhushåll- eller hotellutbildning eller har erfarenhet sedan tidigare. Vi söker också vaktmästare till arbete med fastighet och utemiljö. Vi välkomnar även äldre sökanden. 

All personal förväntas dela och respektera gårdens kristna värdegrund. Gården är en alkohol- och drogfri miljö. 

Ansök genom att skriva en kort beskrivning av dig själv, tidigare arbetslivserfarenhet och om du känner till gården. Lägg gärna till om du har erfarenhet av t.ex ljudteknik, musicerande, matlagning i storkök och om du har körkort. Vi vill också veta om du behöver boende på gården under dina arbetsveckor. Vi prioriterar den som är beredd att jobba hela sommarperioden (ungefär 15 juni - 20 augusti). Tjänsten startar med en obligatorisk introduktionsutbildning.   

Vi har avtal med VISITA och Hotell- och restaurangfacket, HRF.

Ange "Sommarjobb 2023" i ämnesraden i ditt mail och e-posta till ansokan@strandgarden.org.

Gården är vinterstängd till februari månad. Därefter påbörjar vi fortlöpande rekrytering bland de ansökningar som kommit in. Vi återkommer till dig.

Varmt välkommen med din ansökan! 
 
© Strandgården