SOMMARJOBBA PÅ STRANDGÅRDEN

 

Vi söker dig som är serviceinriktad och flexibel för arbete inom flera arbetsområden på Strandgården. Arbetsområden består av bemötande av kunder i reception, café, kiosk och i samband med olika aktiviteter, samt arbete inom kök, bageri och städ. Vi söker dig som är villig att lära dig arbetet och värdesätter inställning mer än erfarenhet.

 

Skriv en kort beskrivning av dig själv. Berätta om du känner gården, tidigare arbetserfarenhet och lite om dig själv. Lägg gärna till om du har erfarenhet om t.ex ljudteknik, musicerande, om du brinner för mat eller om du har körkort. Skriv också om du behöver tillgång till boende på gården under dina arbetsveckor. Vi ser helst att du jobbar under hela högsommarperioden (25 Juni-15 Augusti). Skicka din ansökan till ansokan@strandgarden.org så hör vi av oss. Rekrytering sker löpande.

 

Strandgården i Villshärad är en säsongsöppen gård med vandrarhem, camping, läger, konferens, kiosk, bageri, café och restaurangverksamhet beläget vid Haverdalsbukten i Halmstad. Högsäsong är mellan juni och augusti då den dagliga driften sköts av sommarpersonalen. Strandgården drivs i kristen regi av Stiftelsen Fritidsgårdar vars huvudmän är församlingar inom Equmeniakyrkan och Equmenia föreningar. All personal förväntas respektera och dela gårdens kristna värdegrund.

Vi har avtal med VISITA och Hotell- och restaurangfacket, HRF.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 
© Strandgården