Sommarjobba hos oss på Strandgården

Vi söker sommarpersonal!


Vi söker dig som är serviceinriktad och flexibel att jobba inom flera arbetsområden på vår gård. Våra arbetsområden består av bemötande av kunder i form av arbete i reception, café, kiosk och i olika former av aktiviteter, samt arbete inom kök, bageri och städ. Vi söker dig som är villig att lära dig och värdesätter inställning mer än erfarenhet.

Skriv en kort beskrivning av dig själv. Berätta om du känner gården, tidigare arbetserfarenhet och lite om dig själv. Lägg gärna till om du har erfarenhet om t.ex ljudteknik, musicerande, om du brinner för mat eller om du har körkort. Skriv också om du behöver tillgång till boende på gården under dina arbetsveckor. Vi ser helst att du jobbar under hela vår högsommarperiod (25 Juni-15 Augusti). Skicka iväg din ansökan till ansokan@strandgarden.org så hör vi av oss. Rekrytering sker löpande.

Strandgården Villshärad är en säsongsöppen gård med vandrarhem, camping, läger, konferens, kiosk, bageri, café och restaurangverksamhet beläget vid Haverdalsbukten i Halmstad. Vår högsäsong är mellan juni och augusti, och verksamheten består då av sommarjobbare som sköter den dagliga driften. Strandgården är en kristen gård som drivs av Stiftelsen Fritidsgårdar i samverkan med församlingar inom Equmeniakyrkan. Vi vill att all personal respekterar och delar gårdens kristna värdegrund.

Varmt välkommen att skicka din ansökan till ansokan@strandgarden.org

 

Vi har avtal med VISITA och Hotell- och restaurangfacket, HRF.

 
© Strandgården