After beach på barnens vis

 

INSTÄLLT sommaren 2020

Det är nu tyvärr beslutat att detta och allt annat program som kräver utbetalt arvode ställs in pga. gårdens ekonomiska problem till följd av Covid-19.

 

 

Covid-19
För allas säkerhet kommer program att justeras och anpassas utifrån då rådande situation.

After beach på barnens vis - för barn och vuxna med barnasinnet kvar kör vi After beach på barnens vis med populära barnsånger och besök av kända barnfigurer.

TISDAGARNA kl.16:00 veckorna 28 och 29 (inomhus i kyrkan vid regnigt väder).

CARPESALUTEM - familjen Jaremo, kommer sjunga och dansa med er likt förra sommaren. Trion består av Lena, Ida och Iris. De jobbar med barnmusik runt om i Halland, Skåne och barnafterski på kända skidorter. Gå gärna in och följ dem på Facebook och Instagram @CARPESALUTEM #CARPESALUTEM

Inget inträde, men som vanligt möjlighet att lämna frivilligt bidrag till Strandgårdens verksamhet... vilket vi i år är i extra behov av till följd av Covid-19.

Vid dessa tillfällen kommer vi att ha öppen en liten utekiosk med popcorn, godis och dryck. Glass kan man köpa i receptionen. Tyvärr kommer café och restaurang vara stängd denna sommar till följd av Covid-19 och ekonomiska hinder i att där ha personal anställd.

Välkomna!

 
© Strandgården