HAVSNÄRA CAMPING

Vår familjecamping ligger ett stenkast från havet. Här finns platser för husvagnar och husbilar. Under våra läger- och programveckor finns det även möjlighet att tälta.  

Husvagn

Campingen på Strandgården har 30 platser med el för uppställning av husvagnar. Platserna har något varierande storlek vilket innebär att större husvagnar inte får plats på alla campingtomter. Våra platser är ca. 10 x 9 meter vilket innebär att en husvagn med total längd 8 meter inklusive drag får plats. Några få platser har utrymme för större vagnar, kontakta receptionen för information och bokning.
Storlek på förtält max 3,5 m för att klara brandavstånd på 4 meter.
Du som campar på Strandgården har tillgång toalett, dusch och kök i servicebyggnaden.

Tält

Under läger- och programveckor finns det möjlighet att tälta på Strandgården. Du som bor i tält har tillgång till toalett, dusch och kök i servicebyggnaden. Det finns även ett par tältplatser med el. 

Servicebyggnad

I servicehusets har vi ett rymligt kök där flera kan laga mat samtidigt. Här finns tillgång till ett flertal spisar, diskutrymmen, kyl, frys och microvågsugn. Det finns ca 25 sittplatser i anslutning till köket med utsikt mot havet och några sittplatser på balkongen. Servicebyggnaden har hygienutrymmen med toalett och dusch. Latrin- och gråvattentömning kan göras i anslutning till servicebyggnaden.

Tvättstuga

För dig som önskar tvätta finns tvättstuga i servicebyggnaden. Tvättstugan bokas i receptionen 4 timmar per tillfälle. 

Här är prislistan:

Prislista 

Här kan du se var platserna är belägna: 

Karta över gården

 
© Strandgården